Nytt

Vi som tar hand om dig

Vi ser fram emot att ta hand om dig och din golf på bästa sätt!
Vår målsättning:
1. Vi ger dig bästa rådgivning
2. Vi ger dig bästa pris
3. Du ska trivas hos oss
4. Du ska lita på oss

Adress till butiken:
Frösåker Golf, 725 97, Västerås
Karta till butiken »

Telefon butik: 021-30 96 00
Mail: info@matzevensson.com

Matz Evensson

Blev Pro 1988 på Ängsö GK och därefter 7 år på Frösåker. Sen styrdes kosan till Stockholm.
Sedan 2012 är jag åter igen på Frösåker som i mina ögon är ett riktigt paradis.
Ensamstående pappa till Ella & Mira (som ni säkert kommer att stöta på under sommaren ) Hunden "Flås" är vår jaktlabrador, som sällan sitter still.  
Golf är min hobby och passion. Älskar att undervisa och få resultat från mina elever. Ingen elev är omöjlig - jag vill verkligen att du som elev skall förstå, utvecklas och bli bättre!
 
Favoritbana: The Machrihanish Golf Course, Scotland eller Frösåker i Sverige faktiskt..
Favoritklubba: Min 818 Titleist hybrid kan trolla och min Scotty putter är inte dum den heller..:-) Men min 54 graders Vokey wedge med YNWA på, är nog min favorit..
Mail: matz@matzevensson.com
Mobil: 0708-584004

John Held Barkskog

John har jobbat som PGA Pro på Försåker G&CC från 2016. Han har varit medlem på Frösåker sedan 2006 och har tävlingsspelat på Nordic Golf League i 5 säsonger. John har tidigare jobbat utomlands som Pro för Golf Plaisir i många säsonger och har flera års erfarenhet av butiksjobb på Budget Golf. Han har varit ungdoms- och elitledare på VGK i många år och har stor erfarenhet av junior och elitträning. John är duktig säljare och kan allt om utrustning. Favoritbana: Buenavista Golf, Teneriffa
Favoritklubba: Järn 8
Mail: john@matzevensson.com
Mobil: 0707-696331

Lukas Landahl

Lukas Landahl är ny tränare på klubben för 2019. Senast kommer han från Wermdö G&CC där han jobbade som assisterande i en säsong. Lukas spelar fortfarande aktivt på Swedish Golf Tour och Future Series. Han bidrar med en stor mängd energi och engagemang. Lukas brinner för juniorgolf och kommer hjälpa till att utveckla den här hos oss på Frösåker. Han kommer också ge privatlektioner och hålla i medlemsträningar när han inte är ute och tävlar själv.


Favoritbana: Rye Golf Club, Kent, England
Favoritklubba: Puttern
Mail: info@matzevensson.com
Mobil: 070-8650243