Nytt

För företagen - föreläsningar

Hos oss kan ditt företag hitta alla produkter ni kan tänkas behöva i golfväg.
Vi fixar snabba och högkvalitativa lösningar för loggo-bollar, profilkläder, prisbord och dylikt. Kom in i butiken och diskutera era behov så hjälper vi er att hitta en lösning som passar.

Matz Evensson

Till din företagsgolf är vi experter på att hitta den optimala lösningen.
Många företag lägger mycket resurser på sin företagsgolf utan att lyckas få till det där lilla extra. Låt oss hjälpa er med upplägg så kan vi göra er dag till ett minnesvärt och lyckat event.

Har du tänkt på:
Att samlas i tid för att gå igenom dagen? Många gör misstaget att kalla till första start varför du ibland inte träffar alla innan ni går ut. Bjud istället på en macka eller frukost där ni går igenom regler, spelform och ramar för dagen. Vi hjälper gärna till och pratar om hur banan bäst skall spelas.
Krydda starten med en föreläsning eller en uppvisning innan start. Ge era kunder mervärden i form av en intressant föreläsning eller clinic med kunskaper de kan ta med sig från er dag. Vi kan erbjuda föreläsningar inom custom-fitting, kost, målfokusering m.m.

Startgåva är alltid uppskattat och ger din tävling en känsla av professionalism. Se till att ni beställer i god tid så peggarna, bollarna eller handduken är klar när ni kommer. Vi fixar beställning och har allt förberett när ni kommer till klubben.
Prisbordet behöver inte vara stort, men det skall vara genomtänkt. Ge hellre bort något pris med humor istället för att köpa det dyraste. Presentkort på lektioner som jumbopris kanske…. En populär ideé är att be era kunder ta med sig en egen profilprodukt från sitt företag till prisbordet. Alla tycker om att ge bort sina egna profilprodukter och det får prisbordet att se mycket intressant ut.

Spelformen är oerhört viktig. Stressa gärna samarbete och team-building genom att spela bäst-boll eller något annat lagspel. Hör med oss så ger vi gärna råd vilket som passar just ditt företag bäst.